Neteja autocaravanes amb Ozó

ozó neteja autocaravanes barcelona

Comparteix aquest post

Compartir en facebook
Compartir en whatsapp
Compartir en twitter
Compartir en email

Tabla de Contenidos

Com fer una neteja completa

L’actual situació en què ens trobem davant d’virus COVID-19 i les seves conseqüències, fa que les mesures d’higiene en totes les nostres activitats hagin de ser més importants. I no només ara, estàs mesures s’han d’integrar en el nostre dia a dia, i prestar-los l’importància que ara estem veient que tenen.

És primordial que les nostres autocaravanes estiguin ja no solament netes, sinó el més desinfectades possibles, lliures de bacteris o virus.

Desinfecció amb Ozó

ozó virus covid-19

"L'ozó és el desinfectant més potent de l'món. És un potent desinfectant i antisèptic, que actua com a bactericida, viricida i fungicida. "

Abans de virus, el nostre servei de neteja assegurava lliurar les autocaravanes als nostres clients totalment netes mitjançant l’ús de productes netejadors específics. Però avui, això no és suficient i es fa imprescindible començar amb una desinfecció mitjançant un generador d’Ozó. Ningú del nostre personal entra a l’autocaravana sense passar prèviament per aquest procés a l’arribada de la motorhome a les nostres instal·lacions.

Les autocaravanes com qualsevol vehicle, és una àrea tancada, en la qual poden proliferar olors i contaminacions de diferent naturalesa. No només és un tema de males olors provocats per les persones, animals, tabac, aliments o productes químics, és una càrrega biològica en si, que s’ha d’eliminar per salubritat.
El Ozó, també conegut pel seu nom químic O3, és un potent oxidant, més desinfectant que el clor. Mata als agents patògens a l’estar directament exposat a ell durant un temps específic.

Avantatges de l'Ozó

Efecte Bactericida.
Un bactericida és un producte que és capaç de matar als bacteris, no només impedir que es reprodueixin com fan els agents bacteriostàtics. El seu efecte dependrà de la concentració i el període d’exposició.

Actua directament sobre la membrana cel·lular de les partícules.
Efecte viricida.
Els virus per definició són nocius i per tant provoquen malalties. L’ozó oxida a les proteïnes que estan a la part exterior de les cèl·lules com en el COVID-19, i les fa canviar la seva forma física. Aquest canvi fa que no pugui unir-se a altres cèl·lules, amb la qual cosa no pot reproduir-se i mor.

efecte Fungicida
Els fongs poden estar en el nostre ambient sense nosaltres saber-ho, i també és possible tenir-los en els nostres vehicles. Zones d’humitat, residus que no s’han netejat correctament, conductes de l’aire condicionat, restes de matèria orgànica solen ser els preferits pels fongs.
Amb l’ozó s’eliminen aquests patògens de totes les superfícies i conductes.

efecte Desodorant
L’ozó és inodor i s’encarrega de neutralitzar qualsevol olor sense efectes secundaris. És respectuós amb el medi ambient i els productes.

Com netejar les superfícies interiors

ozó neteja autocaravanes Barcelona

El primer pas és passar l’aspirador, sempre és millor netejar sobre el més net possible. Si és un aspirador que admet tant sòlids com líquids ens serà de més utilitat i molt més versàtil.

Per a totes les superfícies interiors que no siguin teles, la millor opció i és la que nosaltres realitzem, és utilitzar un limpiardor líquid homologat per a l’eliminació de virus i bacteris. Són productes professionals però en els supermercats també podem trobar productes domèstics que eliminen la major part.

Per a la neteja de teles, tapisseries de seients i cortines, l’ús de l’ozó ja assegura la seva desinfecció, però és recomanable el rentat en calent de tant en tant. La majoria d’aquestes teles es poden netejar a casa amb un programa de 60 graus.

Neteja de la Nevera i del Congelador

Retirar tots els aliments tant de la nevera com de congelador. Assecar amb paper d’un sol ús totes les restes de liquído que puguin quedar, com de l’aigua de descongelació, i procedir ja a la neteja de totes les superfícies interiors amb productes de neteja de superfícies com en el cas de les superfícies que no són teles .

És important deixar les portes obertes, normalment totes les regrigeradores tenen una peça a la porta per assegurar que no es tanca.

Important netejar la junta de la porta i un cop a l’any aplicar una capa de lubricant amb silicona específic per a junts. Ens assegurarà el tancament perfecte durant molt més temps i el bon estat de la junta de goma.

Vols viure una nova experiència?

tria el autocaravana perfecta per al teu viatge

interior autocaravana

Subscriure a La nostra Newsletter

Rep els nostres articles nous automàticament

Horari:

De dilluns a divendres de 9:30 a 20: 00h

Dissabtes de 9.30 a 01:30

(Demanar cita per veure autocaravanes)