Fiamma-cierre-exterior-autocaravana

Top 5 - Consells per a la seguretat a les autocaravanes.

En aquesta entrada anem a comentar-te als 5 productes que creiem són els més importants per viatjar tranquils amb les nostres autocaravanes. No te’ls pots perdre!

Primer dejame dir-te que és normal que et preocupis per la teva seguretat quan viatges, no creguis que ets l’únic que està cercant aquesta informació. Estar tranquils quan viatgem amb la nostra família ha de ser la nostra primera prioritat.

No són habituals els robatoris a les autocaravanes, però si és veritat que durant l’estiu cal vigilar mes, per exemple en les àrees de les autopistes.

Així que, anem a l’embolic!

1. Tancaments de Seguretat per Finestres

tancament seguretat finestres autocaravana Lock-m-out

¿Perquè serveixen?

Bé, ja tenim totes les portes assegurades! … però saps que un altre accés és habitual? Les finestres.

Si has vist alguna vegada el tancament de qualsevol finestra d’autocaravana, hauràs vist que es tracta d’una peça de plàstic, que no té rigidesa cap. Fàcilment es pot doblegar o fins i tot trencar. Aquest producte és una funda metàl·lica que llisca sobre les manetes de les finestres, són completament metàl·liques, amb un gruix i un perfil que els dóna molta rigidesa.

La seva forma d’actuar és fer una resistència mecànica de la part metàl·lica contra el tancament plàstic de les manetes, amb el que a l’fer força des de l’exterior per trencar la finestra, tenen molta més dificultat.

NOTA: Tenir en compte que els sistema d’avís que funcionen per ràdio freqüència són molt fàcils de muntar, però són fàcilment evitats amb un inhibidor de freqüència. Per menys de 30 € el poden comprar a qualsevol lloc i s’anul·larien nostra alarma a la finestra.

¿On s’instal·len?

Es substitueixen pels originals. Un cop muntats, queden molt discrets i no es nota la diferència.

¿Quin producte muntar?

2. Pany de seguretat Exterior.

Fiamma-cierre-exterior-autocaravana

¿Perquè serveixen?

Els panys originals de qualsevol autocaravana són el més bàsiques que existeixen i no donen cap seguretat sobre això. Per millorar aquest punt d’accés a l’autocaravana és convenient la instal·lació d’un nou pany de seguretat que ens garanteixi una major protecció. Aquest tipus de panys van fixats als marcs de les portes donant-li una bona robustesa en el muntatge.

¿On s’instal·len?

Aquest tipus de tancaments es munta en els accessos del garatge i la porta d’accés a la part habitable de l’autocaravana.

¿Quin producte muntar?

Tancaments exteriors de seguretat Safe Door de FIAMMA.

 

3. Pany de Seguretat Interior.

Fiamma-cierre-interior

¿Perquè serveixen?

No serveix de res assegurar els accessos exteriors si deixem sense assegurar les portes davanteres. Tots sabem que els tancaments centralitzats dels vehicles, de qualsevol marca, no donen cap seguretat. Només cal veure vídeos a Youtube en què triguen pocs segons en obrir qualsevol pany.

¿On s’instal·len?

A la part interior de la porta del conductor i el copilot. A més és important que sigui en una zona en la qual permetin veure des de l’extetior, i així fer-li saber als amics de l’aliè que les portes estan assegurades.

¿Quin producte muntar?

Tancaments interiors de seguretat Safe Door FIAMMA Guardian Universal.

4. Alarma Detector de gas per Autocaravanes.

Detector de gasos Carbest 3 en 1

¿Perquè serveixen?

Es tracta d’una alarma de gasos que detacta la presència de gas propà, Butà, Monòxid de Carboni i gasos narcòtics. Va connectat a la bateria de l’autocaravana i es pot deixar en marxa durant tot el dia si es vol, encara que el més imporant és usar-lo quan estiguem dins que és quan els gasos poden ser un perill. Quan està activat mostra una llum blava fixa, i en cas de detecció d’algun gas, emet una alarma sonora de 80dB i un llum vermell intermitent. Encara que estiguis adormit, t’asseguro que l’alarma et despertarà ràpidament.

¿On s’instal·len?

El més convenient és fixar-lo a prop de la porta d’accés a la autocarava, ja que si ens volen dormir amb gas, ho faran més fàcilment per aquesta porta. I ha de muntar-se en la zona baixa, ja que els gasos pel seu pes baixaran cap a terra.

¿Quin producte muntar?

Detector de gas Carbest 3 en 1.

 

5. Alarma volumètrica.

Alarma XR5CC autocaravana

Perquè serveixen?

La XR5CC de Beeper és potser la millor alarma per autocaravanes ja que ve amb un ampli nombre d’equips, que tots junts fan d’aquesta alarma una solució molt completa. Et descrivim tot el que porta:

A més és compatible amb tots els vehicles, fins i tot amb sistemes multiplexats com són avui en dia tots.

Cal remarcar que tots els sensors es poden desconnectar individualment. El sensor de pressió d’aire és regulable en sensibilitat i com va en la presa d’encenedor, el pots treure sense problema. El volumètric per infrarojos també es pot apagar amb el botó que porta el mateix sensor.

¿On s’instal·la?

La sirena s’ha d’instal·lar prop de la bateria de el vehicle.

¿Quin producte muntar?

BONUS - Sistema de Geolocalització.

Perquè serveixen?

Es tracta d’un equip electrònic que va instal·lat a la centraleta de l’autocaravana, prenent dades de el vehicle i registrant la seva localització contínuament. Ens dóna informació com ara:

¿On s’instal·la?

Connectat a la centraleta electrònica de el vehicle

¿Quin producte muntar?

És complicat donar una recomanació en aquest punt ja que hi ha molts sistemes de gestió de vehicles disponibles, amb tarifes de muntatge i manteniment molt diferents.

Si mai has viatjat en autocaravana i vols provar aquesta forma diferent de fer vacances o visitar llocs, t’aconsellem que miris els nostres serveis de Lloguer d’Autocaravanes. T’esperem aviat !!

Horari:

De dilluns a divendres de 9:30 a 20: 00h

Dissabtes de 9.30 a 01:30

(Demanar cita per veure autocaravanes)