Com tenir wifi a la nostra autocaravana

Viatjar en autocaravana és tota una experiència, i com a tal, segur que anem a voler compartir aquesta posta de sol espectacular o aquest paisatge de pel·lícula amb els nostres amics o família. A més segurament farem servir WhatsApp, Instagram, Facebook, Netflix Youtube … i la nostra tarifa de dades es posarà a tremolar.

També pot ser que siguem usuaris d’aplicacions per viatjar en autocaravana, com les que recomanem en el nostre article de les aplicacions més recomanades per viatjar. En definitiva, tots això ens farà preguntar-nos si tindrem dades suficients abans de sortir de casa i començar la nostra ruta.

Avui dia la millor solució per a comptar amb senyal wifi fora de casa és mitjançant un router MiFi amb dades exclusius. Aquests petits dispositius amb bateria pròpia porten incorporada una targeta vinculada a un tarifa de dades ja contractada. Així podem compartir la mateixa tarifa amb diversos dispositius i deixar les dades de el telèfon sense consumir.

Avantatges d'un Router Mifi

 1. Dades Il · limitats. Sempre hi lliurem amb una tarifa de 22Gb gratuïts ja activada. Si et fan falta més dades només han de avisar-nos i ho ampliarem altres 22Gb per 25 €.
  Connexió a Internet 4G. Els mòdems que nosaltres facilitem als nostres clients en cada lloguer són dels més actuals en el mercat i ofereixen velocitats de connexió de fins a 150Mbps amb senyal Wi-fi 2.4GHz.
  Multidispositiu. És possible connectar fins a 16 dispositius diferents alhora i compartint el mateix senyal perquè tota la família pugui utilitzar-alhora, tant en telèfons i tauletes com a portàtils.
  Senyal a tot Europa *. Es pot utilitzar tant a Espanya com a tot Europa ja que des 2017 ja no hi ha càrrecs per roaming dins de la Comunitat Europea. * Excepte Suïssa i Andorra.
  Bateria pròpia. Compta amb la seva pròpia bateria de 1500mAh que dóna senyal per a unes 6 hores a ple ús. Es pot recarregar amb un carregador de mòbil habitual micro-B, que són les més utilitzats. Nosaltres facilitem el router amb el seu cable corresponent per carregar-ho, no et preocupis.
  Portable. T’ho pots portar amb tu a les excursions o visites, no és només per usar-lo dins de l’autocaravana.
  Funciona fora d’EU. En cas que vagis a viatjar fora de la UE hauràs comprar una targeta de dades en el propi país, i podràs instal·lar-la en el router com de si un telèfon es tractés. Aquest servei no està inclòs per nosaltres i hauràs de comprar la targeta pel teu compte.

Horari:

De Dilluns a Divendres de 9:30 a 20:00h

Dissabtes de 9.30 a 1:30

(Demanar cita per veure autocaravanes)

Como tener Wifi en nuestra autocaravana

Viajar en autocaravana es toda una experiencia, y como tal, seguro que vamos a querer compartir esa puesta de sol espectacular o ese paisaje de película con nuestros amigos o familia. Además seguramente usaremos Whatsapp, Instagram, Facebook, Netflix Youtube… y nuestra tarifa de datos se va a poner a temblar.

También puede que seamos usuarios de aplicaciones para viajar en autocaravana, como las que recomendamos en nuestro artículo de las aplicaciones más recomendadas para viajar. En definitiva, todos esto nos hará preguntarnos si tendremos datos suficientes antes de salir de casa y empezar nuestra ruta.

Hoy en día la mejor solución para contar con señal wifi fuera de casa es mediante un router MIFI con datos exclusivos. Estos pequeños dispositivos con batería propia llevan incorporada una tarjeta vinculada a un tarifa de datos ya contratada. Así podemos compartir la misma tarifa con varios dispositivos y dejar los datos del teléfono sin consumir.

 

Ventajas de un Router Mifi

 1. Datos Ilimitados. Siempre lo entregamos con una tarifa de 22Gb gratis ya activada. Si te hacen falta más datos solo deben avisarnos y lo ampliaremos otros 22Gb por 25€.
 2. Conexión a Internet 4G. Los modems que nosotros facilitamos a nuestros clientes en cada alquiler son de los más actuales en el mercado y ofrecen velocidades de conexión de hasta 150Mbps con señal Wi-fi 2.4GHz.
 3. Multidispositivo. Es posible conectar hasta 16 dispositivos diferentes a la vez y compartiendo la misma señal para que toda la familia pueda utilizarlo a la vez, tanto en teléfonos y tabletas como en portatiles.
 4. Señal en toda Europa*. Se puede utilizar tanto en España como en toda Europa ya que desde 2017 ya no hay cargos por roaming dentro de la Comunidad Europea. *Excepto Suiza y Andorra.
 5. Bateria propia. Cuenta con su propia bateria de 1500mAh que da señal para unas 6 horas a pleno uso. Se puede recargar con un cargador de móvil habitual micro-B, que son las más utilizados. Nosotros facilitamos el router con su cable correspondiente para  cargarlo, no te preocupes.
 6. Portable. Te lo puedes llevar contigo a las excursiones o visitas, no es solo para usarlo dentro de la autocaravana.
 7. Funciona fuera de EU. En caso que vayas a viajar fuera de la UE deberás comprar una tarjeta de datos en el propia país, y podrás instalarla en el router como de si un teléfono se tratara. Este servicio no esta incluido por nosotros y deberás comprar la tarjeta por tu cuenta.

Horario:

De Lunes a Viernes de 9:30 a 20:00h

Sabados de 9.30 a 1:30

(Pedir cita para ver autocaravanas)